USG

USG ular “LUXURY” od blistavo sjajnog materijala

3.499,00 rsd

USG ular  “LUXURY”  Neka vaš konj zablista! Elegantni ular sa blistavo sjajnom mrežastom površinom. Mekana postava u predelu njuške i potiljka nudi maksimalnu udobnost. Veličina se može prilagoditi prema potrebi. Savršeno se slaže sa Luxury kolekcijom brenda USG.

U našoj online prodavnici naći ćete USG podsedlicu “LUXURY” srebrnosive boje od blistavo sjajnog materijala. Visokokvalitetna podloga za sedlo napravljena od blistavog mrežastog materijala i hladno suve donje strane sa velikim prošivom.

Boja metala: srebrna

USG znači kvalitet!

brend:
boja metala: srebrna
veličina: ,

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up