USG

USG kožni ular “Lovely”

9.474,00 rsd

USG kožni ular “Lovely” je izuzetan ular dizajniran sa stilom i funkcionalnošću na umu. Napravljen od visokokvalitetne kože, ovaj ular je oličenje luksuza i izdržljivosti.

Vratni deo ulara je anatomski oblikovan kako bi pružio maksimalnu udobnost i podršku glavi i vratu vašeg konja. Plemeniti srebrni metalni delovi dodaju dodir elegancije i sofisticiranosti, čineći ovaj povodnik savršenim za svaku priliku.

Nosač i deo oko vrata ulara su meko podstavljeni kako bi se sprečile nelagodnosti ili iritacije, osiguravajući dobrobit vašeg konja.

Šavovi na uzici su okruglo izrađeni za dodatnu izdržljivost i udobnost, a ular se može podešavati s obe strane vratnog dela i na nosaču za prilagođeno prianjanje.

Karabin za zatvaranje obezbeđuje da je ular siguran i lako se stavlja i skida, dok je dostupna i odgovarajuća užad sa srebrnim metalnim delovima kako bi se upotpunio izgled.

Investirajte u ovaj prelep ular danas i obradujte svog konja vrhunskom udobnošću i stilom.

brend:
veličina: ,

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up