TWYDIL

TWYDIL HIPPACAN+C

1.134,00 rsd

90 na zalihama

TWYDIL® HIPPACAN+C
Dodatak ishrani za konje pod stresom. TWYDIL® HIPPACAN+C je adaptogen, što znači prirodna supstanca koja poboljšava i pojačava prilagođavanje.

U PRAKSI

  • Za konje pod stresom
  • Za konje koji se suočavaju sa novim situacijama (takmičenje, transport, promena klime, odbijanje od majke, obuka, promena staje, karantin…)
  • Završna priprema pre takmičenja ili za konje koji trebaju povećati svoju adaptaciju na rad
  • Pomaže u poboljšanju izdržljivosti

PAKOVANJE

  • Kesice po 50 g (10 kom x 50g ili 21 kom x 50g)

UPUTSTVO ZA UPOTREBU ▸ U periodu odmora: 1 kesica dnevno (pomešano sa dnevnom porcijom) ▸ U periodu pripreme i takmičenja: 2 kesice dnevno (pomešano sa dnevnom porcijom) ▸ Najmanje 10 dana suplementacije ▸ 1 kesica = 50 g

SAVETI:  Ova kompletna formula pokazuje svoje efekte nakon 7 dana suplementacije. Nakon 10 dana, maksimalni efekat će biti postignut kod većine konja. Preporučuje se kombinacija TWYDIL® HIPPACAN+C sa TWYDIL® VIGORADE tokom završne pripreme pre takmičenja.

ANTIDOPING SERTIFIKAT: TWYDIL® REŠENJE

Zvanično sertifikovano od strane LCH (nakon kontrole finalnog proizvoda, urina i krvi): poštovati period povlačenja od 48 sati. TWYDIL® ostaje jedina kompanija u svetu koja sprovodi trostruku kontrolu u LCH laboratoriji na proizvodu i na krvi i urinu konja koji je primio predoziranje TWYDIL® proizvoda pre puštanja u prodaju, dokazujući da nakon 48 sati nisu pronađene zabranjene supstance.

Odgovornost je korisnika da se pridržava direktiva lokalnih nadležnih vlasti koje predsedavaju njegovom regionu ili zemlji. Što se tiče nekih sastojaka naših formula, nacionalni propisi mogu se menjati nezavisno od pravila FEI i trkačkih pravila.

 

 

brend:
količina: kesica 1 kom x 50g

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up