TRM

TRM GNF (Gut Nutrition Formula) peleti

14.690,00 rsd

TRM GNF ili TRM Gut Nutrition Formula peleti se koristi kao dopuna uravnoteženoj ishrani. Sadrži kombinaciju minerala, aminokiselina i probiotika, koji imaju ulogu u opštem metabolizmu i potrebni su za normalnu probavu hrane.

TRM GNF je značajan za održavanje funkcije varenja. “Gut Nutrition Formula” na srpskom može se prevesti kao “Formula za ishranu creva”.

TRM GNF se preporučuje za konje sa smanjenim apetitom, gubitkom težine, ili ispoljavanjem nekih oblika loših navika  kao što su gutanje vazduha (aerofagija) i/ili griženje jasli.

TRM GNF (Gut Nutrition Formula) je razvijen od strane TRM-a za održavanje optimalnog zdravlja i funkcije creva kod svih konja, ali posebno onih koji su u treningu ili se takmiče na visokom nivou.

Lako za hranjenje, GNF pelet sadrži esencijalne minerale, kalcijum i magnezijum, specifične aminokiseline, glutamin i treonin, u visokim koncentracijama, prebiotike i morske alge. Naučna studija iz 2006. godine, koja je koristila Engleske punokrvne konje sa želudačnim čirevima, pokazala je efikasnost TRM GNF-a u smanjenju želudačnih čireva kod konja u treningu. Glavni nalaz je bio da su punokrvni konji sa blagim do umerenim ulceracijama pokazali smanjenje ocene čira za 70% kada su hranjeni TRM GNF-om. Punokrvni konji koji nisu hranjeni TRM GNF-om pokazali su povećanje ocene za 40%. TRM GNF je stoga veoma korisna nutritivna podrška za konje u treningu koji pate ili su potencijalno u riziku od želudačnih čireva. Konji u treningu treba da budu hranjeni sa 50g TRM GNF-a dva puta dnevno. Poni konji i ždrebad trebaju 25g dva puta dnevno.

Uputstvo za upotrebu:

TRM GNF se daje uz redovan obrok.

 Svi konji: 50g dva puta dnevno na minimum 1kg regularne hrane.

Ždrepci i poniji : 25g dva puta dnevno na minimum 1/2kg regularne hrane.

 

brend:
težina: 3 kg

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up