Royal Windsor Equestrian

ROYAL WINDSOR EQUESTRIAN kristalni čeoni kaiš sa belim prozirnim kristalima

4.499,00 rsd

Sjajan, upečatljiv blistavi kristalni čeoni kaiš sa pet redova svetlucavih belih prozirnih kristala na pravoj crnoj koži.

Jašite u stilu! Jašite sa stilom!

Da biste izmerili veličinu vašeg postojećeg čeonog kaiša, molimo vas da uklonite čeoni kaiš sa uzde, raširite ga ravno i izmerite od kraja do kraja (uključujući petlje). Merenje dok je kaiš još uvek na uzdi može dodati ili oduzeti 2,5cm od njegove mere.

Preporučujem da izmeite tačno.

NAPOMENA: S obzirom na to da su svi čeoni kiaševi ručno izrađeni, mogu varirati za 0,6 cm u oba pravca, stoga molimo vas da to imate u vidu prilikom naručivanja.

Standardne veličine Royal Windsor Equestrian kristalnih čeonih kaiševa su:

Pony: 36 cm
Cob:  39 cm
Full: 42 cm

Zvršne petlje su jedna veličina i odgovaraju širini uzde od 2.54cm.

VAŽNO! Održavanje kristalnih čeonih kaiševa: Čuvajte kristalne čeone kaiševe kao što čuvate kristalni nakit. Preporučujemo da kristalni čeoni kaiš ostane ravno dok se ne upotrebe nakon što se upotrebi, čuvajte ga savijenog.  Za čišćenje, preporučujemo upotrebu mekane četkice za zube i tople vode. Ne koristite hemikalije za čiščenje! Ne dozvolite  konju da trlja kristalni čeoni kaiš. Preporučujemo da ne koristite kristalne čeone kaiševe u jakim pljuskovima ili da jih potapate u vodu.

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up