Roeckl

ROECKL TRYON rukavice za jahanje za decu

3.060,00 rsd

ROECKL TRYON rukavice za jahanje želi svaki mladi jahač!

Ove rukavice za jahanje su prilagođene specifičnim potrebama mladih ljubitelja jahanja, po pitanju  veličine, funkcionalnosti i izgleda.

Kada mladi jahači samouvereno sedaju u sedlo tokom leta, tada je najbolje imati ROECKL TRYON pri ruci, jer su ove rukavice za jahanje kreirane u pogledu prileganja, funkcionalnosti i dizajnirane da zadovolje očekivanja mladih ljubitelja konja.

Sa svilenkasto mekanim i prozračnim Lycra gornjim delom koji se visoko proteže, ovaj model nudi premium udobnost, udobno prileganje i neometano kretanje prstiju. To je važno kako bi deca zaista uživala noseći rukavice, bilo da jašu ili rukuju konjem tokom osnovnog rada na tlu. Veoma tanak i veoma mekan, ali izdržljiv sintetički kožni DURASENSE materijal na dlanu osigurava sigurno prianjanje uzde, bez gubitka potrebne osetljivosti u vezi sa ustima konja.

Diskretno kopčanje na dnu zgloba savršeno upotpunjuje odlično prileganje. Rukavice su dizajnirane za dečake i devojčice koje su lude za konjima.

Leđa rukavice izrađena su od prozračnog rastezljivog likre materijala kako bi pružila vrhunsku udobnost i neograničenu fleksibilnost prstiju. Na njima se nalazi stilizovana slika konja i ROECKL logo u obliku sjajnog printa, što ih čini pogodnim za decu koja su opsednuta konjima i za odrasle sa manjim rukama, sa veličinama 4, 5 i 6.

 

 

 

brend:
veličina: , , ,

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up