Kevin Bacon's

Kevin Bacon’s ZELENI BALZAM za negu kopita 500ml

3.550,00 rsd

2 na zalihama

“ZELENI BALZAM” se preporučuje za ishranu i jačanje kopita konja koji se drže na suvoj i/ili kiseloj podlozi (npr.: iver, drveni pelet, lan itd.); koji rade ili žive na zemlji koja ne obezbeđuje odgovarajuću količinu vlage (kada su pašnjaci suvi i goli tokom leta, na primer); koji jednostavno imaju suva, čak i lomljiva kopita; i tokom toplih, suvih leta.

100% biljni aktivni sastojak omogućava da “ZELENI BALZAM” vrlo brzo prodre duboko i pored toga što kopito izgleda dobro, redovno nanošenje “ZELENI BALZAM” održava kopito. To je izuzetan, veoma prodoran preliv koji dolazi od kombinacije visokokvalitetnih proizvoda kao što su:

– Maslinovo ulje i ulje avokada (koje prodire duboko u rog i na taj način pomažu u hranjenju, omekšavanju i jačanju kopita)

– Phitosterois sa svojim antioksidantnim vrlinama

– Lavandin ulje (dobijeno iz organske poljoprivrede) koje daje veoma prijatan miris uz prirodno antibakterijsko dejstvo

– Biljni vosak, kremaste teksture i hranljivog dejstva. Ne samo da zadržava vodu u tkivima stvarajući nepropusni film oko kopita, već i štiti kopito od spoljašnjih napada. Omogućava kopitu da diše.

 

 

Zahvaljujući svojoj kremastoj konzistenciji, “ZELENI BALZAM” se lako razmazuje i stoga se može koristiti tokom cele godine.

 

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up