Kevin Bacon's

Kevin Bacon’s šampon Lucy Diamonds 1l

3.403,00 rsd

20 na zalihama

Lucy Diamonds šampon je napravljen od posebne formule koja uključuje ekstrakte poznate po omekšavanju i zaštiti, kao i nežne baze za čišćenje.

Zahvaljujući svom blagom pH, poštuje kožu vašeg konja i stoga se može koristiti svakodnevno.

Njegov osvežavajući miris pomaže protiv stresa i umora. Simuliše i podstiče vitalnost, ali takođe deluje umirujuće na bol i svrab uboda insekata.

Lucy Diamonds čisti dlaku, grivu i rep. Uklanja svu prljavštinu, uključujući najukorijenjenije žute mrlje, mrtvu kožu i perut, čak i hladnom vodom.

Lucy Diamonds se posebno preporučuje konjima sa osetljivom kožom i za zaštitu kože nakon obilnog znojenja.

Njegova jedinstvena formula štiti od neprijatnih mirisa koje mogu izazvati mikroorganizmi.

Lucy Diamonds čini dlaku svilenkastom i sjajnim, smanjuje zapetljavanje i pomaže u odbijanju muva dok se dlaka suši.

Jednostavan je za upotrebu i brzo i lako se ispire.

MIŠLJENJE PROFESIONALCA

„Moj konj mora uvek izgledati besprekorno u centru pažnje tokom mojih emisija, gala i snimanja filmova… Otkako sam počeo da koristim Lucy Diamonds, Pejoova dlaka i griva ostaju mekani i sjajni. A sada, zahvaljujući ovom šamponu, mogu da ga kupam redovno bez straha da će mu iritirati kožu“.

– Hassen Bouchakour,

Takmičar

INSTRUKCIJE ZA UPOTREBU

Pokvasite celog konja.Rasporedite Lucy Diamonds šampon po celom kaputu, dobro ga utrljajući. Ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim isperite.

Ponovite operaciju ako je potrebno.

Veličina pakovanja: 1L

 

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up