Kevin Bacon's

KEVIN BACON’s šampon za konje “Lucy Diamonds”

3.399,00 rsd

15 na zalihama

KEVIN BACON’s šampon za konje “Lucy Diamonds” izrađen je od posebne formule koja sadrži ekstrakte poznate po svojim omekšavajućim i zaštitnim svojstvima, zajedno sa nežnim bazama za čišćenje. KEVIN BACON’s šampon za konje “Lucy Diamonds” čisti dlaku, grivu i rep. Uklanja svu prljavštinu, uključujući i najtvrdokornije žute mrlje, mrtvu kožu i perut, čak i pri korišćenju hladne vode.

Zahvaljujući blagom pH vrednosti, poštuje kožu vašeg konja i može se koristiti svakodnevno.

Njegov osvežavajući miris pomaže u smanjenju stresa i umora. Stimuliše i podstiče vitalnost, dok istovremeno umiruje bol i svrab od ujeda insekata.

KEVIN BACON’s šampon za konje “Lucy Diamonds” se posebno preporučuje za konje sa osetljivom kožom i za zaštitu kože nakon intenzivnog znojenja. Jedinstvena formula štiti od neprijatnih mirisa koje mogu izazvati mikroorganizmi.

KEVIN BACON’s šampon za konje “Lucy Diamonds”čini dlaku svilenkastom i sjajnom, smanjuje zapetljavanje i pomaže u odbijanju muva tokom sušenja dlake. Jednostavan je za upotrebu i brzo i lako se ispira.

UPUTSTVA ZA UPOTREBU
Navlažite celog konja. Rasporedite “Lucy Diamonds” šampon po celom kaputu, dobro ga utrljajte. Ostavite da deluje nekoliko minuta, a zatim isperite. Ponovite ako je potrebno.
Pakovanje: 1l

Šta su rekli poznati jahači:

“Moj konj uvek mora izgledati besprekorno dok je u centru pažnje tokom nastupa, gala večeri i filmskih snimanja… Otkako sam počeo da koristim Lucy Diamonds, Pejova dlaka i griva ostaju mekane i sjajne. Sada, zahvaljujući ovom šamponu, mogu ga redovno kupati bez straha da će mu iritirati kožu”.

Hassen Bouchakour, Profesionalni Takmičar

 

 

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up