Kevin Bacon's

KEVIN BACON’s AKTIVNI SAPUN za konje

2.999,00 rsd

10 na zalihama

REŠENJE ZA SVE PROBLEME KOŽE, GRIVE I REPA KOD KONJA

KEVIN BACON’s AKTIVNI SAPUN je specijalno formulisan za dermatološku upotrebu na konjima. Napravljen je od 100% hladno ceđenih biljnih ulja. Svi sastojci koji se koriste za pravljenje AKTIVNOG SAPUNA su najvišeg kvaliteta. Njegova boja i tekstura potiču od ekskluzivne upotrebe različitih glina, biljaka, latica, listova, začina i drugih prirodnih sastojaka.

KEVIN BACON’s AKTIVNI SAPUN se bori protiv svih vrsta svraba uzrokovanih culicoides (ugrizne mušice ili ne-see-ums), chiggers, konjske mušice, kućne muve, šuge (mikroskopske grinje), lišajevi (veoma zarazne gljive), strongiles (larve koje infestiraju creva) i beli crvi (larve velikih muva) kod goveda.

KEVIN BACON’s AKTIVNI SAPUN štiti, jača i dodaje sjaj dlaki, grivi i repu, što pomaže da se ne zapetljaju. Održava kožu čistom i zdravom, mekom, gipkom i elastičnom.

Može da se koristi i za pse, mačke i druge životinje.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:  Dobro isperite konja crevom i operite kožu aktivnim sapunom. Ostavite da deluje 20 minuta, a zatim isperite ili ostavite da se osuši bez ispiranja.

 

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up