FREEJUMP Soft Up Lite uzengije

27.567,60 rsd

3 na zalihama

SOFT UP LITE UZENGIJA: TEHNOLOGIJA, UDOBNOST, PERFORMANSE, APSORPCIJA ŠOKOVA ZA MLADE JAHAČE !

Freejump Soft Up Lite uzengije dizajnirane su za mlade šampione i buduće zvezde jahanja! 


Ove uzengije su smanjene u veličini u poređenju s Freejump Pro uzengijama i pogodne su za upotrebu od strane lakih odraslih osoba, tinejdžera i dece s veličinom stopala do 39.


Freejump Lite je uzengija s jednim krakom, što znači da koža prolazi kroz jedan krak napravljen od dugovlačnog poliamida za čvrstinu. Tehnologija s jednim krakom sa apsorpcijom udara smanjuje opterećenje na svakoj uzengiji za dve trećine i smanjuje pritisak na zglobove jahača i leđa konja. Spoljni krak uzengija dizajniran je da olakša otpuštanje stopala u slučaju pada ili pod pritiskom.


Oči uzengija, gde prolazi uzengijski kaiš, postavljene su s pomerenim položajem prema napred u odnosu na pod, što omogućava pomeranje centra gravitacije da bi se olakšalo spuštanje pete. Orijentacija očiju pod 45° takođe omogućava da uzengija leži udobnije i prati prirodni zamah noge.


Ove Freejump uzengije su 100% ubrizganim elastanom oblikovanom staklenom vlaknom opterećenim poliakrilamidom kako bi ostale lagane. Širina gazišta od 10.7cm odgovara đonovima koji ne prelaze 10.2cm. Ove uzengije dolaze s crnom bočnom iglom, ali dostupne su i igle različitih boja kako biste prilagodili svoje uzengije

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Nema rezultata.

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up