COMPOSITI PREMIUM uzengije za odrasle

3.283,00 rsd

1 na zalihama

Elegantne, lagane i snažne – Compositi uzengije za odrasle – Compositi Adult Premium Profile nude izuzetan spoj stila i funkcionalnosti. Ove uzengije mogu se prilagoditi kako bi se uskladile sa bojama jahača, pružajući dodatni nivo personalizacije vašeg konjičkog izgleda. Ojačano prianjanje, visoka otpornost na stres i obojeno gazište osiguravaju pouzdanost i udobnost tokom svakog treninga.

Napomena: Važno je odabrati veličinu uzengija prema veličini jahaćih čizama; preporučuje se ostaviti 1,25 cm prostora s obe strane čizme kako bi se osigurala pravilna upotreba i udobnost.

Proizvedeno od strane Compositi, belgijske kompanije specijalizovane za lagane tehničke proizvode u konjičkom sportu, ovi uzengije garantuju vrhunski kvalitet i performanse koje su već prepoznate širom sveta.

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Nema rezultata.

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up