Compositi

COMPOSITI PREMIUM PONY uzengije za decu

2.699,00 rsd

COMPOSITI PREMIUM PONY uzengije za decu su izuzetno popularne, elegantne, lagane i snažne. COMPOSITI PREMIUM PONY uzengije za decu pružaju savršenu ravnotežu između stila i performansi. Ojačano prianjanje, visoka otpornost na stres i obojeno gazište garantuju sigurnost i udobnost tokom svakog treninga.

Ove uzengije se mogu prilagoditi kako bi se uskladile sa bojama jahača, dodajući dodatni nivo personalizacije vašem konjičkom izgledu.

Napomena: Važno je odabrati veličinu uzengija u skladu sa veličinom jahaćih čizama; preporučuje se ostaviti 1,25 cm prostora s obe strane čizme kako bi se osigurala pravilna upotreba i udobnost.

Ove izuzetno kvalitetne uzengije proizvodi COMPOSITI, belgijska kompanija specijalizovana za lagane tehničke proizvode u konjičkom sportu. Sa odličnim COMPOSITI proizvodima, dobijate kombinaciju izuzetnog kvaliteta, elegantnog dizajna i vrhunskih performansi koje će zadovoljiti sve vaše potrebe tokom jahanja.

 

 

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up