Compositi

COMPOSITI JOCKEY TRAINING uzengije

3.699,00 rsd

8 na zalihama

COMPOSITI JOCKEY TRAINING uzengije su idealne za sve džokeje. COMPOSITI JOCKEY TRAINING uzengije su lagane i snažne. Širok, protivklizni gazni deo izrađen je od tehničkog polimera, pružajući izvanrednu udobnost i pouzdanu stabilnost tokom treninga.

Ove uzengije proizvodi COMPOSITI, belgijska kompanija koja se specijalizovala za izradu laganih tehničkih proizvoda u konjičkom sportu. Sa njihovim odličnim, svetski priznatim proizvodima, možete biti sigurni u kombinaciju izuzetnog kvaliteta i vrhunske izdržljivosti.

brend:

Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2 (dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Više od ovog brenda

Može vam se dopasti

keyboard_arrow_up