KONJI PLUS DOO je srpska kompanija koja pruža onlajn prodaju konjičke opreme najpoznatijih svetski brendova za konje i jahače.

Dobrodošli u našu online prodavnicu sa konjskom opremom, gde ćete pronaći sve što Vam je potrebno kako biste pružili udobnost, sigurnost i stil svom konju. Naša prodavnica je posvećena ispunjavanju potreba i zahteva svih konjičkih entuzijasta, bez obzira na nivo iskustva ili disciplinu.


Kada zakoračite unutar naše online prodavnice, bićete dočekani prostranim i dobro organizovanim prostorom. Naš tim stručnih i prijateljskih prodavaca je tu da Vam pruži sve informacije i savete koje Vam mogu pomoći u odabiru prave opreme za Vas i Vašeg konja.


Naša ponuda uključuje širok asortiman proizvoda visokog kvaliteta. Na našim online policama možete pronaći sve, od sedla i uzda do odeće za jahače, odeće za konje, četki, korpi za hranjenje, zaštite za noge, konjskih dodataka i još mnogo toga. Sve naše proizvode pažljivo biramo kako bismo osigurali da zadovoljavaju najviše standarde u pogledu kvaliteta, funkcionalnosti i udobnosti.


Naš tim je dobro obučen i uvek je spreman da pruži personalizovane savete i preporuke u vezi sa opremom. Bez obzira da li ste početnik u jahanju ili iskusni takmičar, mi ćemo vam pomoći da pronađete pravu opremu koja će odgovarati vašim potrebama i budžetu.


Pored visoko kvalitetne opreme najpoznatijih svetskih brendova, takođe nudimo i mogućnost posebnog poručivanja pojedinih proizvoda kako bi se savršeno uklopili uz Vas i Vašeg konja. Naša prodavnica je mesto gde možete dobiti personalizovanu uslugu i pronaći posebne komade opreme koji će se istaći i istaknuti vaš stil.


Verujemo da je ljubav prema konjima i jahanju posebna veza, i zato smo se posvetili pružanju najboljeg iskustva kupovine konjske opreme. Naš cilj je da vam pomognemo da u potpunosti uživate u svojoj konjičkoj avanturi, pružajući vam pouzdanu, sigurnu i stilsku opremu za vas i vašeg konja.


Hvala što ste posetili našu online prodavnicu sa konjskom opremom. Radujemo se što ćemo Vam pomoći da pronađete sve što Vam je potrebno za Vas i Vašeg voljenog konja!

keyboard_arrow_up