Dostava online porudžbina na sajtu konji.rs se vrši kurirskom službom.

Isporuka kurirskom službom

Pošiljke u Srbiji šaljemo Post Express-om. Uobičajeno vreme dostave je 2c(dva) do 5 (pet) radnih dana od trenutka poručivanja.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik ili prodavac nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danima od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Isporuka se ne vrši subotom i nedeljom.

Ukoliko primalac nije na adresi, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Sve artikle pakujemo u zaštićenu ambalažu oblepljenu selotep trakom sa podacima firme KONJI PLUS DOO, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo.

Kupac je u obavezi da obezbedi tačan iznos otkupnine. Plaćanje se vrši u dinarima (RSD).

Post Express kurirska služba koju angažujemo za dostavu paketa, ne vrši isporuku na teritoriji Kosova i Metohije.

U specifičnim okolnostima kurirska služba zadržava pravo da isporuku ne vrši u zatvorenom prostoru ukoliko postoji procena da zdravlje kurira može biti ugroženo.

Status i praćenje pošiljke

Status pošiljke možete proveriti online OVDE. Ukoliko nemate broj pošilje slobodno nas kontaktirajte.

Neisporučeni paketi

Ukoliko paket ne bude isporučen, prodavac zadržava pravo da stornira porudžbinu bez ponovljenog slanja. Ukoliko je izvšeno plaćanje uplatnicom, kupcu će biti izvršen povraćaj novca na račun koji dostavi email-om.

ISPORUKE U INOSTRANSTVO:

Trenutno se dostava u inostranstvo ne vrši.

VAŽNO:

Odbijanje isporuke

Ako kupac iz bilo kojeg razloga odbije da preuzme porudžbinu prilikom dostave kurirske službe, KONJI PLUS DOO zadržava pravo naplate ukupnih troškova transporta i povraćaja pošiljke, a u krajnjem slučaju evidentira kupca kao nepoželjnog, stoga kupac neće više moći da vrši porudžbine niti da kupuje robu od firme KONJI PLUS DOO.

Trenutno ne vršimo isporuku van Republike Srbije.

keyboard_arrow_up